Ανακαινίσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών με ανακαινίσεις – κτισίματα

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην αγορά.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί πανελλαδικά.
Αναλαμβάνουμε εργασίες κτισίματος παντος τύπου και εκτασης. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά με στόχο την αντοχή στον χρόνο κάτω από σκληρή χρήση.

Μπετά

Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή, καλούπωμα για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετό) για κτήρια, μεζονέτες, μονοκατοικίες, πισίνες και ειδικές κατασκευές.
Οι κατασκευές από μπετόν που επικρατούν στον τρόπο ανέγερσης ενός νέου κτιρίου στην παγκόσμια αγορά, θα συνεχίσουν να είναι ένα πολύ βασικό μέρος τους ακόμα και με τον συνδυασμό άλλων τρόπων όπως είναι το μέταλλο.
Ο Σκελετός της Οικοδομής αποτελούμενος από μπετό και σίδερο προσφέρει ένα ασφαλέστατο αποτέλεσμα εφόσον όμως έχουν προηγηθεί τρία σπουδαία και άκρως απαραίτητα στάδια. Πρώτον την Μελέτη του υπεδάφους και των αναγκών του κτιρίου πχ επαγγελματικός χώρος ή κατοικία με κύριο χαρακτηριστικό πόσα κιλά να αντέχει ανά τετραγωνικό.

Κεραμοσκεπές

Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα για κατασκευή ή επισκευή σκεπών, κεραμοσκεπών, πέργκολες, σοφίτες.

Σε κάθε κατασκευή μας αρχικός στόχος είναι η μέγιστη ποιότητα και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Κατασκευάζουμε στέγες υψηλών προδιαγραφών έχοντας εμπειρία σε όλους τους διαθέσιμους τρόπους κάλυψης μιας στέγης.

Θερμομονώσεις

Αναλαμβάνουμε τη θερμομόνωση των τοιχίων σας για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% αλλά και για προστασία από τη ζέστη και το κρύο, ενώ παράλληλα θωρακίζουμε την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου σας από φθορά σοβάδων και επισκευών.

Θερμομόνωση Ταράτσας
Η ταράτσα δέχεται διάφορες πηγές θερμικής ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού. Έτσι είναι αναγκαία η θερμική μόνωση για να έχουμε άνετες συνθήκες διαβίωσης αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κτίριο σας.